Over mij

Mijn naam is Maureen van Schagen-Jansen, zelfstandig gevestigd diëtist te Middenmeer. De studie Voeding en Diëtetiek heb ik in Amsterdam gevolgd en afgerond in 1985. In al die jaren dat ik werkzaam ben als diëtist heb ik vele fabels en feiten in voedingsland voorbij zien komen en het is altijd een uitdaging om met de vele informatie een goede weg zien te vinden.

Als diëtist bied ik hulp en advies op het gebied van voeding en gezondheid. Ik help u graag bij het verbeteren van uw leefstijl. Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen.
Iedereen is verschillend en hét ideale voedingspatroon, wat het beste is voor ons allemaal, bestaat niet. Daarom staat een persoonlijke aanpak bij mij voorop. Hierbij kijk ik verder dan alleen wat wel of niet goed voor u is. Naar mijn mening gaat het niet alleen om wat u eet, maar ook om waarom, wanneer en hoe u eet. En vooral, wat wilt u zelf bereiken en welke hulp heeft u daarbij van mij nodig.

Daarnaast geef ik beweegadvies, kijk ik naar gedrag t.a.v. uw voeding, de invloed van uw gezinssamenstelling en werkzaamheden op uw eetpatroon en bied passend advies.

Sinds november 2018 ben ik als ZZP-er tevens werkzaam bij diëtistenpraktijk Dieet & Co in de Kop van NH. Ik heb bij Dieet & Co spreekuur in Julianadorp en Den Helder.